Kyllä on helppoa kun tietää mitä tekee

Hyvä valmentaja auttaa keskittymään asioihin, jotka tuottavat tuloksia.


Henkilökohtainen valmennus


Personal Trainer

Olit sitten vanha konkari tai tuoreempi salillakävijä, koulutetut Personal Trainerimme auttavat sinua saamaan uutta ulottuvuutta suorituskykyysi ja enemmän tehoja treeniisi. Suunnittelemme ohjelmasi niin, että saat uusia ideoita harjoitteluusi, kehitystä tuloksiisi ja ennen kaikkea opit liikkumaan oikein ja turvallisesti.


Ravintovalmennus

Oikeanlaisten ruokailutottumusten löytäminen voi olla haastavaa, vaikka tarjolla on loputtomasti tietoa hiilihydraateista ja rasvoista, puhtaasta ravinnosta sekä säännöllisestä ateriarytmistä. Tarjoamme ravintovalmennusta aina kevyestä neuvonnasta pidempiaikaiseen seurantaan auttaaksemme sinua löytämään tavoitteisiisi sopivia ravitsemuksellisia ratkaisuja.Puuttuuko treenistä puhti?

Personal trainerin kanssa saat treeneistäsi enemmän irti. Me laadimme sinulle harjoitteluohjelman ja ravintosuunnitelman, jotka yhdessä auttavat saavuttamaan tavoitteesi.

Ota yhteyttä


Quentin ja Mari ovat Kuntokeskus Korjaamon pippurinen yrittäjäpariskunta, jolta löytyy silmää ja ammattitaitoa henkilökohtaiseen valmennukseen.