Klassinen hieronta, urheiluhieronta ja kalevalainen jäsenkorjaus


Hyvinvointi


Klassinen hieronta

Tule nauttimaan klassisen hieronnan kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta kehoosi ja mieleesi. Pehmeät, kudoksiin kohdistuvat liikkeet ja otteet rentouttavat mieltäsi, parantavat unesi laatua, rauhoittavat keskushermostoasi sekä rentouttavat kipeytyneitä lihaksiasi.


Urheiluhieronta

Saavuttaaksesi hyvinvoivan ja tasapainoisen kehon, tarvitsen liikunnan ja levon lisäksi myös säännöllistä lihashuoltoa. Auta elimistöäsi palautumaan päivittäisistä rasituksista ja rentoudu ammattitaitoisen urheiluhierojamme käsissä.


Jäsenkorjaus

Meillä pääset huoltamaan kehoasi myös perinteisen jäsenkorjauksen avulla. Hoitomuodon juuret perustuvat vanhaan suomalaiseen perinnekulttuuriin, jossa ydinajatuksena on hoitaa kehoa anatomisena kokonaisuutena.


Varaa aika hierojalle

Kolottaako lihaksia tai oletko ihan jumissa kovan treeniviikon jälkeen? Varaa aika hierontaan ja anna kehollesi pieni hemmotteluhetki.

 

Tmi Pt ja Hieronta Mari - Mari-Elina Kottari on muuttanut uusiin tiloihin Kortesjärven Purmojärvellä. Toiminta jatkuu nimellä Isunpuoli. Mari ei enää hiero Kuntokeskus Korjaamolla.

Ajanvaraus: Klikkaa tästä!

Tsekkaa nettisivut:                                    Isunpuoli -klikkaa! (sivut huollossa)                Vanha nettisivu; Pt ja Hieronta Mari -klikkaa!    mari.kottari@isunpuoli.fi                               +358 45 65 101 56             


Hyvinvointitestit

Polar BodyAge eli Kehon ikä mullistaa harjoittelun. Se tarjoaa kehon ja elintoimintojen mittaukseen perustuvan kuntoarvion, joka luo yksilöllisen harjoitusohjelman kehon iän alentamiseksi. Mittaus auttaa seuraamaan omaa edistymistä sekä konkreettisia tuloksia. 

Polar BodyAge -arvio on ainutkertainen ja varsin perusteellinen, sillä mittaus perustuu oman kehon fysiologiaan. Jokainen kehonsa iän mittauttava saa henkilökohtaisen harjoitusohjelman lisäksi myös arviointilomakkeen kehon iän alentamisen tueksi.

Katso video

Varaa aika testiin

Kehon ikä

Quentinin vinkki

Tiedätkö, minkä ikäinen kehosi on? Polar Bodyage -testin avulla määrittelemme kehosi fysiologisen iän, jonka pohjalta saat henkilökohtaisen harjoitteluohjelman.


Mittauksen avulla saat aitoa ja hyödyllistä tietoa harjoittelusi tuloksista, jos kehosi ikä mitataan ennen ja jälkeen harjoittelukauden tai -ohjelman.